KlädnyporPreFora söker kontinuerligt efter goda samarbeten med andra skolutvecklare. Skolvärlden är för liten för att alla skall simma i sin egen lilla damm, eller hänga som en ensam klyka på linan. Har du kanske gått en tid med tankar, ideér om utveckling och förändring inom skola och utbildning och letat efter en arena för att realisera dessa tankar så tycker vi att du skall ta första steget. Har du viljan och ambitionen att på sikt att stötta och leda förändrings och utvecklingsarbete så tveka inte att kontakta oss.

Kanske arbetar du som lärare och har ideér om hur man skulle kunna förbättra undervisningen? Kanske är du en skolledare som hittat bra sätt att utveckla lärandet i organisationen? Eller specialpedagog som är speciellt skicklig på en metod för att stötta elever i behov av särskilt stöd. Listan på exempel kan göras lång men det viktigaste är ju förstås att den verkliga skillnad och förbättring du skulle kunna utföra blir verklighet, eller hur?

Dina personliga egenskaper och förmågor är viktiga. Vi tror att du har en egen inneboende handlingskraft, du är skicklig på samverkan och samarbete, är innovativ och har en stark kommunikativ förmåga. Ledarskapet bär du med dig; såväl privat som professionellt.

Kontakta oss, kanske kan vi utveckla tillsammans!